Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Bomben Lördag 10 November 2018

Den här gången är det tre matcher från England som står på schemat. Vårt förslag Bomben 10 November 2018 tror det kan smälla till både i matchen Leicester – Burnley och Newcastle – Bournemouth.

Leicester – Burnley 1, 2, 3 – 1, 2

Närmast kommer Leicester från en trepoängare mot Cardiff nu i helgen. Efter det är det noterbart att hela laget varit i Thailand och besökt begravningen av klubbens ägare. Det bör betyda allt från optimal uppladdning inför den här matchen. Saknar utöver det Maguire och Maddison. Burnley är för slappa i det defensiva arbetet vilket resulterat i tretton baklängesmål på tre matcher. Absolut inte omöjligt att det blir en del mål i den här matchen.

Newcastle – Bournemouth 0, 1 – 1, 2, 3

Säsongens första seger kom äntligen för Newcastle förra omgången, då Watford motades tillbaka. Negativt är att flera spelare fick lämna den matchen med skador vilket kan betyda rotationer i startelvan här. Bournemouth spelar bra och de är klara favoriter. De gjorde en mycket bra första del av matchen mot Man United, även om luften gick ur något under andra halvlek. Vi garderar för bortalaget har hög kapacitet.

Southampton – Watford 0, 1 – 1, 2

Den här säsongen har Southampton haft en ganska dålig start och framtiden är högst oviss för Hughes på tränarposition. Det är i anfallet de verklige bristerna hittas. Laget har bara skapat tre mål på de senaste sju matcherna, långt ifrån godkänt resultat. Watford har gjort det hyfsat hittills och laget känns som knappa favoriter, trots att det är en bortamatch. En tät match utan målkalas är det vi tippar på.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!