Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Fredag Bomben1 20 April

Tre klubbar med hög motivation är uttagna till Bomben1 idag, fredag. Det är Wolfsburg, Deportivo och Lyon, som alla har extra mycket att spela för, när Fotbollsbomben matcherna avgörs ikväll, den 20 april. Kan det spegla sig i ett offensivare fotbollsspel idag? Det återstår att se senare under natten, när domaren har blåst av alla Bomben1 möten. Vår expert testar med ett systemförslag på spelkupongen som landar på 72 rader.

Match 1: Mönchengladbach – Wolfsburg 0,1 – 0,1

Hemmalaget Borussia Mönchengladbach är ett mittenlag i tyska Bundesliga beträffande målskyttet. Deras defensiv hör till de sämre i ligan. Wolfsburg är mer kompakt som varken gör eller släpper till speciellt många mål. Nu gäller det lite mer för Wolfsburg som därmed måste framåt. Vi räknar med att laget kan täppa till bakåt och att den här matchen inte bjuder på speciellt mycket mål. Experten tippar på max ett mål för lagen på Bomben1 idag, fredag.

Match 2: CD Leganes – Deportivo La Coruna 0,1 – 0,1

Med tanke på att Deportivo behöver poäng och gärna alla tre, så måste laget gå lite mer framåt än normalt. Laget släpper oftast till mål på bortaplan vilket är något som behöver förbättras här. Inget av lagen har tyvärr någon framgångsrik offensiv i år. Detta gör att även om vi tror på La Coruna, så tippar vi på exakt samma Bomben1 resultat som i match nummer 1.

Match 3: Dijon – Lyon 0,1 – 2,3,4

Här är det äntligen dags för en del mål. Vi tror det är en bra match för er som gillar tippa Måltipset. Lyon bör vi få lite utdelning när Dijon har ett bra målsnitt på hemmaplan. Laget har gjort mål i sju omgångar på rad och dessutom i deras 13 senaste hemmamatcher. Lyon har hittat rätt i sina 14 senaste bortamatcher och man är även obesegrat under sista åtta omgångarna. Vi ser bortalaget som klar favorit och räknar med minst två mål framåt av Lyon.