Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben förslag Fredag 16 November

Helgen närmar sig med stormsteg och det betyder ett intressant Bomben förslag fredag 16 November. Både AIK och Leksand står inför tacksamma uppgifter med bra chans att lösa sina matcher, speciellt med hemmafördel.

AIK – Almtuna 2, 3, 4 – 1, 2

Senast släppte AIK inte in ett enda mål, trots att Pantern producerade trettiosex skott på mål under matchen. Storspelande målvakt en stor anledning till det. Framåt blev det fyra mål i matchen. Almtuna fick det äntligen att fungera mot Björklöven i en match de gjorde sju mål framåt. Annan kvalitet på motståndet här och de siffrorna kommer inte upprepas.

Leksand – Björklöven 3, 4, 5 – 1, 2

Senast vann Leksand mot Oskarshamn efter en imponerande insats där de gjorde hela sju mål framåt. På nio matcher har de vunnit sju stycken, vilket är klart godkänt. Björklöven har normalt en bra defensiv men tappade de helt mot svaga Almtuna, vilket oroar. De här två lagen drabbade samman för en och en halv vecka sedan. Då vann Björklöven efter förlängning. Efter ordinarie matchtid slutade matchen ett – ett. Vi tror på något fler mål här, speciellt för det heta hemmalaget.

Västerås – Modo 3, 4 – 2, 3

Den här säsongen har VIK inte imponerat. De har inte tagit fler än två segrar i rad under hela säsongen, vilket inte räcker för topplaceringar i tabellen. Blev ändå en stark vinst mot Västervik senast, som de nötte ner. Modo å sin sida fick sin femte förlust i rad, mot Karlskoga. Framåt är var de största bristerna finnes. Första matchen slutade fyra – tre till Modos fördel. Ändå underdogs här.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!