Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Bomben 21 November

Det går bättre och bättre för VIK den här säsongen. Vårt förslag Bomben 21 November ser laget som bästa spiken. Den här omgången har en ofantlig rullpott på över en miljon kronor som sockrar potten.

Björklöven – Västervik 2, 3 – 2, 3

Formstarka Björklöven knep en fin hemmaseger mot Karlskrona senast. Det var den femte raka matchen på hemmais utan förlust. Västervik gjorde processen kort med Vita Hästen och gjorde därefter en trygg insats mot Södertälje, som bägge besegrades med mycket mål. Första matchen mellan de här lagen gick hela vägen till förlängning.

Leksand – Karlskrona 3, 4 – 2, 3, 4

Leksand fick det inte att fungera senast då de föll mot Almtuna efter straffläggning. Innan det hade de radat upp fyra vinster på fem försök så vi drar inte så stora växlar av det. Karlskrona är heta just nu. De har sex vinster på sju matcher där de nätat otaliga gånger. Nu senast en poänglös match mot Björklöven. Antagligen två revanschsugna lag här. Första mötet sprutade Leksand in sju mål och Karlskrona fyra. Beskedligare siffror här är att vänta.

Västerås – Södertälje 3, 4, 5 – 1, 2

VIK är inne i bra period. När de mötte AIK i Stockholm avslutade de matchen med en klar fyra – ett vinst. De har en femte plats i serien nu och kan absolut avancera en del om de fortsätter på inslaget spår. Södertälje har fyra förluster på rad och usel statistik på bortaplan. Första matchen gick till förlängning, men det gör troligtvis inte den här.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!