Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag & analys Bomben 25 November

Tre matcher från tre länder utgör kupongen detta förlag & analys Bomben 25 November. Matchen från Tyskland utgör en viss missmatchning och där ser vi hyfsad chans till ett målrikt hemmalag.

Wolverhampton – Huddersfield 0, 1, 2 – 0, 1

Den här matchen lär inte bjuda på någon målfest. Precis som många nykomlingar öppnade Wolverhampton säsongen starkt men har mattats av duktig på slutet, med tre nederlag på raken. Huddersfield har inte visat någon särskild form under hela hösten och en seger på tolv omgångar är långt ifrån förväntat resultat. Sex mål framåt på de matcherna skvallrar om var de allvarligaste bristerna ligger.

Lazio – Milan 1, 2 – 0, 1

Den här matchen är mellan lag fyra och fem i tabellen. En viktig match för bägge parter med andra ord. Milan har gjort det över förväntan det senaste men har flera ordinarie startare borta på grund utav skador. Utöver det är Higuaín borta efter avstängning. Lazio har ett komplett lag och med hemmafördel är de favoriter, möjligt att gästerna spelar för kryss.

Mönchengladbach – Hannover 2, 3, 4 – 0, 1

Skall det smälla till för något av lagen den här kupongen är det i den här matchen. Mönchengladbach har haft en strålande säsong vilket resulterat i deras andra plats i tabellen. Har vunnit över Bayern på bortaplan vilket imponerar. Nu hemmafördel där de inte tappat en enda poäng såhär långt. Hannover är svaga på resande fot och att de skall kunna vara med i den här matchen känns otroligt.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!