Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bombenförslag 8 december 2018

Den här gången är det en klurig kupong vårt Bombenförslag 8 december 2018. Både Linköping och Färjestad är effektiva framåt och den matchen kan det absolut smälla till åt bägge håll.

Linköping – Färjestad 2, 3 – 2, 3, 4

Linköping verkar vara tillbaks i förväntad form. Har två segrar på raken inför det här mötet. Motade Brynäs bekvämt. Har gjort totalt sextiofem mål, näst bäst i SHL såhär långt. Även Färjestad skapar mycket framåt, totalt sextiotre stycken i skrivande stund. Karlstadlaget kommer från en mycket vinst över Luleå som cementerade deras plats i toppen av tabellen. Det här blir en het match, vi ger bortalaget en knapp fördel.

Frölunda – Växjö 2, 3– 2, 3, 4

Förra matchen tappade Frölunda det helt när de blev överkörda av Örebro med sju mål i baken. Tacksamt är det inte vanligt och att de siffrorna skulle upprepas här känns högst tveksamt. Växjö tog ett tag på sig för att hitta till formen, men u verkar den ha infunnit sig på riktigt. Det är vanligt för mästarlag. En klar vinst över Timrå senast. Frölunda Indians på hemmais är ingen enkel uppgift, men vi ger Lakers knapp fördel här.

Rögle – Skellefteå 2, 3 – 2, 3

En match i den nedre delen av tabellen där viktiga poäng står på spel. Rögle har gjort hyggliga insatser det sista men har inte fått utdelning på sitt slit. Föll tung mot Malmö i derbyt, men tog matchen till straffar. Skellefteå åkte på pisk av DIF i sudden och stod för en nollpoängare mot Brynäs dessförinnan. Vi misstänker en tillknäppt match.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!