Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag 25 April Onsdag

Det mesta idag handlar om en match, den mellan Bayern München och Real Madrid. Denna höjdarmatch finns självklart med på Bomben idag, onsdag, den 25 april. Det är två lag som brukar ha lätt att hitta motståndarmålet. Det blir säkert målrikt. Frågan är hur många mål som kommer att göras. De slår knappast gårdagens supermöte mellan Liverpool och Roma, där det har blivit sju mål. Men minst tre mål kan ni räkna med på Bomben match idag.

Match 1: Bayern München – Real Madrid 1,2,3 – 1,2

De flesta som gillar betting på nätet pratar redan om en moralisk final och nu möts de alltså redan i semi i CL. Bayern och Real har mötts en massa gånger i Champions League. Senast i fjol i kvartsfinalsmatcherna. Då vann lagen varsin bortamatch med 2-1. Sedan vann Real Madrid efter förlängning. 2014 möttes lagen i semi. Då vann Real både hemma och borta. 2014 och 2017 vann Madrid även CL-bucklan. Bayern München har ett litet Real spöke som måste motas bort i dagens Bomben match nummer ett. Formen är i alla fall fin och förutsättningarna att lyckas är goda. Målrikt!

Match 2: Boca Juniors – Palmeiras 0,1,2 – 0

Det är aldrig lätt att tippa resultat för sydamerikanska fotbollsmatcher. Det brukar bli många mål, men vi går emot denna regel och satsar på ett målsnålt möte. Copa Libertadores, Sydamerikas motsvarighet till Champions League har bara kommit halvvägs in i gruppspelet. Boca Juniors och Palmeiras möts i en intressant gruppfinal och lagen möttes även för två veckor sedan. Den matchen slutade 1-1 efter två sena mål. Boca Juniors mål gjorde av gamle Man City och Juventus-hjälten Carlos Tevez. 34-åringen har inte lika torrt krut i dojan längre, men det slinker ändå in en och annan boll. Palmeiras ligger två poäng före och ska Boca Juniors kunna vinna gruppen är det seger som gäller.

Vill du ha bra odds på sydamerikansk fotboll, rekommenderar vi att du testar Royal Panda. De bjuder dessutom på en trevlig välkomstbonus på bets, om du vill testa hur bra de är på annat än bara casino. Bomben matchen idag kan vara en perfekt tidpunkt. Tippa max två mål för Boca och noll mål för motståndarna Palmeiras.

Match 3: Independiente Santa Fe – Flamengo 0,1 – 0,1

Sista matchen på Bomben onsdag hämtas också från Sydamerika. Den går att streama gratis hos de flesta odds sidor. Det här är en jämn grupp där alla fyra lagen fortfarande har chansen. Matcherna så här långt i gruppspelet har präglats av mycket kamp och lite mål. Fyra av sex matcher har slutat med ett oavgjort resultat. Det gjorde det även när dessa två möttes i Brasilien för två veckor sedan. Flamengo dominerade spelet och vann målchanserna med 17-7, men matchen slutade 1-1. Som hemmalag måste Independiente Santa Fe bjuda till lite mer och det bör passa Flamengo ganska bra. Max ett mål för lagen och en tråkig match att vänta.