Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag 24 April Tips

Idag är det semifinalen i Champions League där Liverpool spelar mot Roma som inleder kvällens Bomben. Mohamed Salah som ifjol spelade just i Roma är numera en av bästa spelare i Liverpool. Idag får han huvudrollen på Anfield i första CL-semin, vare sig han vill eller inte. Dessutom plockar Svenska Spel två matcher från England in i Bomben 1. Där är det svårt att tippa rätt resultat. Vi känner på oss att vi behöver ett rejält system och budget att spela med, om vi vill lyckas med Bomben förslag idag, tisdag. Det är inte bara vi som har problem med spelförslag. Det har även spelbolag på nätet. Alla verkar sätta olika tips på matchresultat inför möten som finns med på spelkupongen den 24 april.

Match 1: Liverpool – Roma 3,4 – 1,2

Målrik match att vänta här Detta är en oväntad semifinal i Champions League 2017/18. Liverpool imponerade när de slog ut Man City i kvartsfinalen, men den bragden överträffades sedan av Roma som vände mirakulöst mot Barca och vann med 3-0 på hemmaplan i Rom. Salah gjorde två mål för Liverpool i matcherna mot Man City och har varit lagets stjärna denna säsong. Ska han nu sänka sin före detta lag eller inte? Det återstår att se ikväll. Glöm inte att du har alla chanser i världen att streama fotbollsmatchen gratis på nätet i bra kvalitet och utan reklam. För detta krävs dock oftast en insättning.

Match 2: Derby – Cardiff 0,1 – 1,2

England nu och här har Derby hamnat i en svacka i säsongens viktigaste skede. Tre förluster i rad har medfört att Derby nu har halkat utanför playoff-platserna i The Championship. Laget har den här Bomben matchen tillgodo på värsta konkurrenter och återtar sjätte platsen i ligatabellen vid vinst. Om det ska lyckas så måste spelnivån höjas. Tabelltvåan Cardiff tar ett stort steg mot Premier League nästa säsong, om det blir vinst i den här matchen ikväll. I det här läget lär lagen i första hand tänka på försvarsspel. Det blir säkert få mål och vår expert tippar max tre mål på Bombens andra match idag.

Match 3: Nottingham – Barnsley 0,1 – 1,2,3

Sist ut på Bomben denna tisdag är England igen och matchen mellan Nottingham Forest och Barnsley. Här bör det vara stor skillnad i motivation mellan klubbarna. Forest har inte haft något att spela för på länge. Endast ett fåtal matcher på slutet kan anses vara godkända. Fyra förluster på fem senaste matcher i ligan samt en massa insläppta mål säger endel. Barnsley ligger på nedflyttningsplats i ligatabellen just nu. Blir det vinst i detta Bomben spel, tar laget äntligen steget över nedflyttningsstrecket. Du kan räkna med ett vilt kämpade bortalag i Barnsley idag och visst har de goda chanser att kamma hem tre poäng här.