Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag 23 Maj

Vårt Bomben förslag 23 maj är extra värdefullt. Det ligger 123.395 kronor i rullpott inför kvällen kupong. På schemat står tre matcher från allsvenskan av bra karaktär. Läs alltid analysen på ettkrysstva.com innan du gör dina spel!

BK Häcken-AIK 0, 1 – 1, 2

En förlust mot Malmö på bortaplan för BK Häcken. De gjorde dock ingen plattmatch och spelet såg stabilt ut. De hade två stolpträffar och bjöd på en hel del farligheter, trots förlusten. De har uppvisat ett starkt försvarsspel. De enda laget med färre insläppta mål är AIK. Stockholmslaget vann senast mot Hammarby, via en omdebatterad straff. Räkna med en tillknäppt match utan mycket med mål.

IFK Norrköping – GIF Sundsvall 1, 2, 3 – 0, 1

Med tre segrar i bagaget lär IFK Norrköping spela med stort självförtroende. Deras målstatistik är imponerande, med åtta gjord och två insläppta inför kvällen batalj. De har ett snitt på runt två mål per match, något bara Hammarby kan matcha. Sundsvall förlorade tungt mot Östersund senast, en match som slutade 3 -2 till jämtlänningarna. Ikväll kommer de få det tufft mot IFK Norrköping. Målsnålt för gästerna säger vårt Bomben förslag.

Östersund – Sirius 1, 2, 3, 4 – 0, 1

Det har varit upp och ner för Östersund hittills. De tappade poäng mot AIK och vann mot Sundsvall. Sirius är skadedrabbat och är pressade att vända deras negativa trend. Sist lyckades de rädda en poäng på hemmaplan. Mot Östersund har laget det traditionellt svårt. Förra året möttes laget två gånger, där Sirius inte skapade ett enda mål framåt. I år ser läget inte bättre ut. Vi ger de ändå en ettmålschans i vårt Bomben tips.