Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Bomben 23 November

Den här gången är det hockey som gäller vårt förslag Bomben 23 November. En het match mellan Frölunda och Färjestad sticker ut. Båda lagen har fin form och rivaliteten mellan lagen brukar betyda heta drabbningar.

Frölunda – Färjestad 3, 4 – 2, 3, 4

Indians har hittat formen ordentligt vilket resulterat i fyra vinster på de fem sista matcherna. Utöver det har laget säkrat vidare spel i Champions Hockey League. Det gjordes vi en krigarmatch mot Lugano, som motades tillbaka efter ett underläge med två mål. Färjestad har också visat fin moral via vinster där de först kämpat i uppförsbacke. Det bör bli en del mål här, för bägge sidor. Senaste matchen vann Frölunda med fyra – tre. Inte omöjligt med likadana siffror här.

AIK – Björklöven 2, 3, 4 – 2

Även AIK går framåt som tåget just nu. Senast en enkel vinst mot Tingsryd med tre mål mot ett. Det gav den femte segern på sex matcher. Björklöven håller inte samma kvalitet men gjorde en stark prestation när Västervik blev nollade både i poäng och målstatistik senast. Sämre på resande fot och den här uppgiften blir för stor. Vi tror på en tillknäppt match, speciellt från bortalaget.

Södertälje – Tingsryd 2, 3, 4 – 1, 2

Defensivt har Södertälje värst statistik av alla lag i serien. Kommer från fem nederlag på raken, vilket är klart oroande. Mot VIK fick de inte in en enda puck i buren. Nu möter de dock Tingsryd, som är allra sämst offensivt av lagen i serien. Svaga borta. Första mötet vann Tälje med fyra – tre. Så många mål lär bortalaget inte göra idag.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!