Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag 21 oktober

Det är dags för nästa Bomben förslag 21 oktober. Säsongen lider mot sitt slut och det ser ut ut att kunna bli en tuff match när topplagen Höcken och Östersund krigar om viktiga placeringar i tabellen.

Bomben Match 1: Häcken – Östersund 1, 2, 3 – 0, 1

BK Häcken har skapat flest mål av alla den här säsongen. De kämpar för att nypa en kvalplats till Europa under kommande säsong. På tio omgångar har bara laget släppt poäng till två motståndare, AIK och Malmö, vilket det inte är så mycket att säga om. Hemma är de starka och vi har de som klara favoriter det här mötet.

Men man skall inte räkna bort Östersund helt, som trots allt har tre vinster på de fyra senaste matcherna. De vann mötet mellan lagen tidigare i år med två mål mot noll, men klart tveksamt att det resultatet kommer upprepa sig här.

Bomben Match 2: Djurgården – AIK 0, 1 – 2, 3

AIK har varit detta årets gigant och att de skulle släppa taget om sin serieledning känns inte troligt alls. Deras defensiva arbete sticker ut och har varit en nyckel till framgång. Totalt har laget bara släppt in fjorton mål på årets alla matcher, vilket är sinnessjukt bra. Enda förlusten hittills.

Djurgården ligger på en stabil mittenplats och även om de briljerar bitvis är deras spel för ojämnt för seriös framgång. De har inte mycket att spela för, men det är ett Stockholmsderby och då kan det mesta hända. Ändå klara underdogs här.

Bomben Match 3: AFC Eskilstuna – Falkenberg 0, 1, 2– 0, 1

Superettan bjuder på en stor match där tvåan och trean skall mötas i deras strid om en Allsvensk plats. Eskilstuna har släppt in färre mål än AIK den här säsongen men får inte till det framåt, vilket förklarar positionen i tabellen.
Falkenberg sprutar in mål men nu är motståndet ett annat och då lär det inte bli ett målkalas. Vi tippar en tät och relativt målsnål match.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!