Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Bomben 20 November

Sverige har allt i egna händer den sista omgången av Nations League efter en bra insats mot Turkiet dessförinnan. Det blågula laget visar bra form och defensivt har det sett riktigt bra ut det senaste.

Sverige – Ryssland 1, 2, 3 – 0

Via ett sent mål av Granqvist som säkerställde segern mot Turkiet lever drömmen om vidare spel i Nations League ännu. Positivt är att det var den andra matchen i rad som motståndarna inte fick in ett enda mål. Ryssland är inget enkelt motstånd men vi tippar att på Friends Arens blir det noll poäng och lika mål den här gången. Nu kör vi.

Portugal – Polen 1, 2, 3 – 0, 1

Den sista omgången betyder lite för Portugal, som redan är klara segrare av gruppen. Polen kommer hamna sist, oavsett resultatet av den här matchen. Motivationen på bägge sidor kan alltså ifrågasättas. Portugal gjorde en defensivt fin insats mot Italien i en match som slutade mållös. Ronaldos frånvaro påverkar säkerligen målskyttet även här.

Skottland – Israel 0, 1, 2 – 0, 1

De här två lagen har lika många poäng men eftersom det var Israel som vann det första matchen räcker det med oavgjort resultat här för att bli etta. Skottland måste gå för vinst vilket kan öppna upp för en rolig och svängig match. Israel kommer säkerligen försöka täppa till ordentligt bakåt, kommer det inte ett tidigt mål är det möjligt att en målfattig historia är att vänta.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!