Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag 2 Juni

Bomben förslag 2 Juni är extra värdefullt med 80 290 kronor i rullpott. Finalen i Stanley Cup går in i runda tre. Nu väntar två hemmamatcher för Capitals, efter att Vegas utjämnat matchställningen till 1 -1.

Washington – Vegas 3, 4, 5 – 1, 2

Första matchen stod för en målkavalkad. Andra matchen i finalen i Stanley Cup blev en jämnare föreställning. Capitals spelade då bra, främst i mitten, samt hade hjälp av en storspelande Holtby på målvaktsplats. Matchen slutade 3 -2.

Mycket tyder på att nästa match kommer ha en liknande framtoning. Det är tveksamt att målshowen första matchen upprepar sig. Vi tror på en ganska tillknäppt historia där Captials till slut står som segrare.

Toronto Marlies – Texas Stars 3, 4, 5, 6 – 2, 3, 5

Ytterligare en match i Nordamerika. Det är finalen i Calder Cup mellan Marlies och Stars på schemat. Toronto har spelat väldigt bra och har inte förlorat en match på flera månader. Det unga laget fick pröva slutspel i Stanley Cup. Svenske Andreas Johnson har 15 poäng i slutspelet, överlägset bäst i laget.

Det lär bli en del mål gjorda i den här matchen. Som bjuder på två anfallsvilliga lag. Texas Stars har varit säsongens överraskning och laget från södra delen av USA har imponerat hittills, även om avancemanget var svårt att förutspå på förhand. Nu väntar sista matchen på säsongen och bägge lagen lär göra sitt yttersta för att sluta på topp. Räkna med en jämn match som bjuder på många mål, bägge lagen kommer att gå för vinst.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!