Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben förslag 18 November 2018

Helgen lider mot sitt slut och ett roligt Bomben förslag 18 November 2018 är det som står på tur. Matcher i Nations League är det som gäller. Toppmatchen mellan England och Kroatien har förmåga att bli en svängig sådan då bägge sidor behöver tre poäng.

England – Kroatien 1, 2 – 1, 2

Vinnaren av den här matchen vinner också grupp A. Just nu är det Spanien som leder gruppen, två poäng före. De har spelat klart sina matcher och enda sättet att vinna är om matchen slutar med kryss. Det bör betyda full fart från start av de här två anfallsglada lagen. Första matchen som goick av stapeln i Kroatien slutade mållös. Det tippar vi tämligen säkert att den här inte gör.

Nordirland – Österrike 0, 1 – 0, 1, 2

Det blir inte gruppvinst för något av de här lagen, då den redan säkrast av Bosnien. Nordirland kommer bli nedflyttade nästa säsong. Har tre förluster i rad. Österrike har ett något bättre lag men de har inte fått spelet att funka. Första matchen slutade med enmålsvinst för Österrike. Då slutade matchen ett – noll. Det är enda gången Österrike nätat i NL såhär långt.

Moldavien – Luxemburg 0, 1 – 0, 1

Det här är en match mellan tvåan och trean i gruppen. Det första mötet vann Luxemburg bekvämt med fyra mål mot noll. Borta blir matchbilden troligtvis annorlunda. Moldavien släpper in få mål vilket bör betyda en ganska tillknäppt match.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!