Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag 17 April Bomben2

Dags att tippa Bomben2 och idag håller vår tipsexpert sig kort. Tisdagens Bomben bjuder nämligen för omväxlings skull på bara två matcher idag, tisdag. Dettagör att vi kan unna oss lite extra tecken än vad vi vanligtvis brukar. Det återstår att se om denna betting strategi verkligen är det smartaste. Vi rekommenderar er att vänta in en Bomben2 kupong med rullande prispott. Det är bättre att satsa på detta poolspel när vinstutdelningen är som bäst. Så är inte fallet idag, men vi tippar resultat i dagens båda hockey matcherna i alla fall.

Match 1: Växjö – Skellefteå 2,3,4 – 0,1,2

Växjö Lakers imponerade stort i grundserien där man avslutade med hela 21 poäng till godo på tvåan Djurgården. I slutspelet har Lakers fortsatt att ånga på med 4-1-seger över Brynäs i kvartsfinalen och 4-0-vinst över Malmö i semifinalen. Skellefteå, som slutade femma i grundserien, har spelat upp sig under slutspelet där man gett respass till Linköping med 4-2, samt Djurgården med samma siffror.

Lakers, som hade överlägset bäst målskillnad av samtliga lag i grundserien, har vunnit de sju senaste inbördes mötena och anmärkningsvärt är att Skellefteå inte lyckats göra mer än två mål i något av säsongens tidigare fyra möten. Vad är smart att satsa på för er som vill spela Bomben2 ikväll? Jo, vår hockey expert tror på en del mål för Växjö och max två mål för motståndarna Skellefteå idag, tisdag.

Match 2: Columbus – Washington 2,3,4 – 2,3,4

Bomben2 fortsätter med NHL. Washington Capitals har de senaste åren övertygat stort i grundserien, men sedan misslyckats i Stanley Cup-slutspelet. Den här säsongen ser mönstret ut att upprepa sig, då man ligger under med 0-2 i matcher mot Columbus. Capitals har tagit 2-0-ledningen i bägge matcherna, men sedan slarvat alldeles för mycket och förlorat efter förlängning. Det gjorde en del spelare som gillar livebetting rika. Washington-laget fick däremot inget annat än huvudvärk.

I mål fick Philip Grubaer chansen senast, men gjorde ingen vidare match och blev utbytt till förmån för Braden Holtby som lär starta nu. Hos Blue Jackets gjorde målvakten Sergej Bobrovskij en kanonmatch och motade hela 50 skott. Skadeläget ser bra ut hos gästerna, medan hemmalaget har frågetecken för Alexander Wennberg. Vi tror på en målrik NHL-match här och att både Washington och Columbus gör mellan två och fyra mål.