Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben förslag 14 November 2018

Det är mitt ni veckan och vårt Bomben förslag 14 November 2018 ser tre roliga hockeymatcher att ta ställning till. Noterbart är att omgången har en extrapott på 445 138 kronor extra i utdelning.

Oskarshamn – Leksand 3, 4 – 1, 2, 3

Det är Oskarshamn som toppar ligan just nu. Stabilt defensivt arbeta och kvalitet på målvaktssidan är en stor orsak till det. De har släppt in minst mål av alla lag samtidigt som de producerat allra mest framåt. Har fem segrar på de sex senaste matcherna. När laget mötte Leksand tidigare på säsongen var det IK Oskarshamn som vann, med fem mål mot ett. Leksand har haft en bra period även om de föll mot Björklöven senast. Ettan här känns given, frågan är med hur mycket.

IK Pantern – AIK 1, 2 – 2, 3

Pantern kom från tre raka nederlag innan 2–1-vinsten över Västerås innan uppehållet. Offensiven tillhör seriens sämre. AIK har kanske en liten fördel av att ha spelat match under måndagen, då man slog tillbaka Västervik med 4–3 efter förlängning. Vinsten var Gnagets åttonde på de sex senaste matcherna. AIK vann med 3–2 då lagen möttes förra månaden.

Modo – BIK Karlskoga 2, 3, 4 – 2, 3

Säsongsinledningen för Modo bjöd på mersmak, med åtta vinster på nio försök. Sedan dess har laget uppvisat en svacka som resulterat i en vinst på sju matcher, långt ifrån förväntad nivå. Det är offensivt som laget kämpar mest. Nu möter de BIK Karlskoga som bara lyckats nypa en seger på fem senaste matcherna. Första mötet mellan lagen gick till övertid efter att bägge lagen hade gjort två mål. Liknande statistik här är att vänta.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!