Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag 12 oktober

Det är snart dags för ännu en intressant helg för spelare. Detta Bomben förslag 12 oktober är en hockeyomgång. AIK har övertygat den här säsongen och trots bortaplan mot Björklöven bör de ha bra chans att ta hem en bekväm vinst, även om det inte lär bli någon riktig målfest.

Match 1: Björklöven – AIK 1, 2 – 3, 4

AIK tog nya tag senast mot Pantern, efter två sura förluster efter straffar dessförinnan. Trots allt hetast i serien och deras serieledning skvallrar om det. I ingen av matcherna har laget lämnat helt utan poäng. Björklöven har en ganska svag period offensivt. Mot Almtuna fick de inte in ett enda, på de två matcherna innan det gjorde de totalt tre mål. Ett mål här känns rimligt.

Match 2: Modo – Västervik 4, 5 – 1, 2

Ett lag som levererar som förväntat är Modo, som har sex vinster på sju försök. Lyckades vända i matcherna mot Tingsryd och Karlskoga, vilket skvallrar om moralen i truppen. Västervik har fortfarande ingen seger den här säsongen och att situationen är kritiskt är ett faktum. Lyckades inte alls mot Västerås senast. Relativt målsnåla matcher mellan de här lagen normalt sett.

Match 3: Västerås – Almtuna 2, 3 – 0, 1

Västerås har en stark trupp som haft formtoppar och sänkor redan. De körde över Pantern med hela tio mål framåt, vilket är klart imponerande. Mot Björklöven vek sig laget, trots hemmafördel. Nu senast en bra insats mot Västervik, som besegrades enkelt. Almtuna spelar bättre än tidigt på säsongen men har ändå en bra bit upp till Västerås. Noterbart är att Arvid Ljung i bur har hållit nollan två matcher i rad.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!