Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben förslag 10 december 2018

Tre matcher från olika länder utgör dagens Bomben förslag 10 december 2018. I England har Everton hemmafördel mot bottengänget Watford. Inget av lagen har varit effektiva framåt den här säsongen.

Everton – Watford 1, 2 – 0, 1

Senast kryssade Everton mot Newcastle med ett mål var. Även då hade de fördel av hemmaplan. Mot Liverpool i matchen innan det gjorde de dock en fin match som de släppte de sista minuterna. Watford har tre nollpoängare på raken och de är ett av de formsvagaste laget i PL. Blir troligtvis ingen målfest.

Athletic Bilbao – Girona 0, 1, 2 – 0,1

Den här säsongen har Bilbao gjort anskrämliga insatser. I skrivande stund ligger det forna storlaget på nedflyttningsplats, långt ifrån förväntat resultat. De har bara en trepoängare på fjorton matcher, vilket är anmärkningsvärt dåligt. Kryssar ofta på hemmaplan. Girona ligger på åttonde plats i serien och har en godkänd säsong bakom sig. Har ingen förlust på resande fot.

Bochum – St. Pauli 0, 1, 2 – 0, 1

Det här är en match i den tyska andra ligan. De här lagen skuggar varandra i tabellen, där de ligger på femte och sjätte plats. Bochum har inte torskat på sju matcher, vilket är positivt. St Pauli har även de fin form just nu även om de spelat lika tre matcher i rad, alla med ett mål var. Målsnålt även här?

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!