Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag 1 Maj Tisdag

Det är allt eller inget som gäller för ett pressat Bayern München idag. Bomben inleds med ett hett returmöte mellan tyskarna och Real Madrid. Räkna med en massa mål och en riktig anfallsfotboll i Champions League-semifinalen. Totalt är det dock tre matcher på Bomben idag, tisdag. Nedan hittar du samtliga som Svenska Spel har med på kupongen idag, den 1 maj. Och visst hittar du även våra förslag från expert samt systemet.

Bomben Systemförslag på 48 Rader

Real Madrid – Bayern München 2,3 – 2,3

Att Real Madrid når sin tredje raka Champions League-final är självklart, om man får tro spelbolag online. Vi är inte lika säkra på det. Däremot är vår betting expert rätt säker på att det väntar en riktig målfest på Bernabeu denna tisdag. Det här är kanske årets mest intressanta match att tippa på Bomben vad gäller klubbfotboll. Det blir säkert många mål.

Madrid tog hem det första mötet på Allianz Arena, efter att ha vänt 0-1-underläge till en vinst med 2-1. Spelmässigt bjöd mötet på högt och lågt. Det defensiva spelet höll sällan den klass man kan förvänta sig av dessa två topplag.

Idag är det alltså bara vinst och full fart framåt som gäller för Bayern München. Det blir ytor för Real Madrid och det älskar de. Hemmalaget saknar Carvajal, medan Bayern får klara sig utan Robben och Boateng, som skadades i första mötet. Glädjande nyheter för tyskarna är dock att Javi Martinez samt David Alaba är redo för spel. Målfest och en match för Måltipset!

Bradford – Walsall 1,2 – 1,2

Match nummer 2 på Bomben är inte lika cool. Förlusten mot Southend senast grusade Bradfords förhoppningar att nå play-off. Det finns säkert motivationsbrist i de två återstående ligaomgångar. Walsall avgjorde på stopptid mot Northampton i sin senaste match. Det innebär att de nu kan fixa kontraktet vid minst en poäng. Spelet lämnar en del att önska och Walsall har inte vunnit två raka matcher sedan november 2017.

Scunthorpe – Plymouth 0,1 – 0

Med två omgångar kvar av League One är det hemmalaget Scunthorpe som går att hitta på den sista playoff-platsen i ligatabellen. Där befinner de sig bara en pinne före tabellsjuan Plymouth som just är dagens motståndare.

Här kan Scunthorpe därmed säkra playoff om de tar hem denna viktiga drabbning. Plymouth har däremot absolut inte råd att förlora. Scunthorpe vann här i höstas med 4-0, men spelar något bättre på bortaplan än hemma. Svårtippat, men vi tror att båda lagen spelar defensivt och tar inga onödiga risker idag. Max ett mål för båda lagen tippar vår Bomben expert. Blir det ett mål här, är det hemmalaget som gör det.