Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Bomben 1 Juni

Fotbollsfesten i Ryssland närmar sig med stormsteg. Det betyder att de 32 lagen nu vässar formen inför den prestigefyllda turneringen. Bomben förslag 1 juni ser exempelvis ett klassiskt möte mellan Frankrike och Italien!

Frankrike – Italien 1, 2, 3 – 0, 1, 2

Frankrike slutade fyra poäng före Sverige i VM-kvalet. Nu tar de sig an Italien, som åkte ut efter en chockförlust mot just Sverige. Frankrike slog Irland senast och har ett mycket stabilt lag som sett stabila ut under uppladdningen inför VM. Italien lär vara revanschsugna efter att de missade en VM-plats. Deras nya tränare Mancini har väckt hoppet för en ny storhetstid för det italienska landslaget. Vi tror på full fart framåt och många mål.

Turkiet – Tunisien 1, 2 – 2, 3

I kvalet stod Turkiet för svaga insatser, där de hamnade efter Island, Ukraina och Kroatien. Denna vecka mötte de Iran, som de slog med 2 -1. Lagets form idag är svårt att säga. Tunisien hade en ganska enkel väg till VM, som de gick igenom obesegrade. De hämtade upp ett tvåmålsunderläge mot Portugal sist, vilket är imponerande.

Egypten – Colombia 0 – 2, 3, 4

Colombia har ett stark lag med kvalitativa spelare. De var dock nära att missa VM-platsen, som de knep med knapp marginal. Egypten har inte spelat bra och kryssade exempelvis mot ett svagt Kuwait. Hemmalaget saknar även deras största stjärna på grund utav skada. En klar bortavinst.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!