Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Extra Jackpott Idag

Ta del av vår analys inför Bomben extra jackpott idag. Svenska Spel sockrar potten med 333 333 kronor, vilket lär ge bra utdelning. Matcherna kommer från SHL vilket bäddar för intressanta matcher och stora prispengar.

Match 1: Djurgården – Rögle 3, 4 – 1, 2

Djurgården öppnade säsongen bra mot Frölunda den första omgången. Förra säsongen kom de på andra plats i grundspelet och senare till semi-final i slutspelet. De har omstrukturerat en del i sommar, vilket betyder att vissa rutinerade spelare lämnat till förmän för nya talanger.

DIF kan absolut vara med och slåss om seger i SHL i år. Rögle är ett bottengäng som troligtvis får en liknande position i år. De förlorade säsongen första match med fem – ett. Något mindre siffror idag lär stå på önskelistan. Vi bankar att de klarar det.

Match 2: Färjestad – Skellefteå 2, 3 – 2, 3

Den här matchen kan bli jämn. Färjestad är effektiva framåt men släpper in för mycket. Den här säsongen saknar de vissa anfallsskickliga spelare, vilket gör att deras titel som målfarligaste lag i fjol antagligen inte upprepas.

Skellefteå har ett starkt lag som spelade final förra säsongen. De har blivit skalade av nyckelspelare i sommar varför de känns svårbedömda. Vi tror bägge lagen får in ett par, tre mål.

Match 3: Linköping – HV 71 2, 3 – 1, 2

Linköping nådde inte upp till förväntad nivå den gångna säsongen. I sommar har de förstärkt truppen något, vilket var välbehövligt. Första matchen mot Timrå tog de hem med fyra mål mot ett.

HV har en hyfsad trupp som dock blivit av med några av de mest talangfulla spelarna i sommar. De förlorade en tuff match mot Färjestad med tre – ett, där de spelade bra. De kan absolut hota, men Linköping känns som snäppet vassare.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!