Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips Tisdag 14 Augusti

I detta Bomben experttips Tisdag 14 Augusti är det dags för Malmö att avgöra om det blir avancemang i kvalet till Champions League eller inte. Vi tippar att de klarar uppgiften galant.

Bomben Tisdag #1: Vidi FC – Malmö FF 0, 1 – 1, 2

Det blev ett mål var när de här lagen mötte varandra i Skåne. Spelmässigt var Malmö FF det bättre laget, men det räckte ändå bara till en poäng. Denna matchens saknar laget flera ordinarie spelare, men bör ändå ha en bra chans att lösa en seger.

Vidi lyckades få med sig en poäng och gjorde ett viktigt bortamål, vilket kan visa sig vara av betydelse ikväll. Malmö har en bra formkurva offensivt och har inte blivit nollade på tretton matcher, vilket är klart godkänt resultat, Ett par mål kan det bli idag.

Bomben Tisdag #2: Fenerbahce – Benfica 1, 2 – 1, 2

Benfica från Portugal var stora favoriter det första mötet men lyckades bara vinna mötet med ett mål. Första matchen i deras inhemska liga vann de dock betryggande med tre mål mot två. I matchen visade Pizzi stor form när han gjorde ett hattrick.

Fenerbahce är normalt väldigt starka hemma. De inledde denna säsongen med en vinst över Bursapor. Det turkiska laget kan mycket väl få till ett mål eller två mot det gästande portugisiska laget.

Bomben Tisdag #3: Ajax – Standard Liége 1, 2, 3 – 0, 1

Ajax slarvade bort en tvåmålsledning det första mötet som skedde på Standard Lieges hemmaplan. Två viktiga bortamål kan visa sig ha betydelse i denna matchen. Det belgiska laget har inlett sitt ligaspel svalt och deras form är högst tveksam.

Ajax har dock spelat oinspirerat det sista. De gav upp två poäng i den inledande matchen i ligan. I den matchen väntade de till slutminuterna att få in kvitteringen. Nu väntar en andra match mot SL, som inte klara av kvällen uppgift.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!