Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 24 oktober

Den här säsongen har DIF sprutat in mål. Vi ger de bra chans att skapa en målfest när de möter Brynäs, i detta Bomben experttips 24 oktober. Gävlelaget har haft en sval inledning men sett vassare ut det senaste. Klart tveksamt att det räcker till här dock.

Match 1: Djurgården – Brynäs 3, 4, 5 – 1, 2

Djurgården ligger på andra plats i SHL. Både framåt och bakåt uppvisar de kvalitet. Deras spelare toppar skytteligan och snittar fyra mål per match, vilket är riktigt, riktigt bra. Tappade tre poäng mot Färjestad, men det oroar inte nämnvärt. Klara favoriter här.

Brynäs har spelat väl det sista, även om det inte kommer räcka till i det här mötet. De har lyckats lösa poäng de senaste tre matcherna, vilket trots allt är positivt. Vi ger de bra chans att få in ett mål eller två.

Match 2: Modo – Södertälje 2, 3, 4 – 2, 3

Modo öppnade den här säsongen väldigt bra. Nu har de dock två nollpoängare i rad, vilket oroar. De var mot pantern och Vita Hästen och skall inte hände ett lag av den här kalibern. Frågan är om det var början till en formsvacka eller om de lyckas resa sig för tre poäng här.

Södertälje har börjat visa fin form det senaste. De har tre segrar på de fyra senaste försöken. SSK har gjort en hel del mål den här säsongen, så där ligger inte problemet. De har släppt in ganska exakt lika många vilket inte duger på spel på den här nivån.

Match 3: Västerås – Vita Hästen 3, 4 – 2, 3

VIK har börjat bra för att vara uppflyttade inför den här säsongen. En stabil mittenplats betyder att det troligtvis blir nytt spel i Hockeyallsvenskan nästa säsong. Förlorade två täta matcher mot seriens topplag. Nu är det beskedligt motstånd igen och då blir det tre poäng.

Vita Hästen har varit upp och ner. De vann över topplaget Modo men nollades sedan av lättare motståndet Oskarshamn. Nu är det VIK som gäller och då väntar troligtvis en tät match. Att bägge lagen får in minst två mål känns troligt.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Bethard

100% bonus upp till 1000 kronor!

Hämta bonus!