Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Experttips Bomben 22 Juli Söndag

Det är dags för Experttips Bomben 22 Juli Söndag. Allsvenskan och Division 1 Norra står på schemat denna bombenkupongen. Det är inget tvivel om att det är hemmalagen som är de stora favoriterna denna vändan.

Bomben Match 1:
Experttips AIK – Brommapojkarna – 2, 3, 4 – 0

Den här säsongen har AIK fortfarande inte åkt på en förlust i Allsvenskan, ett faktum som imponerar. Deras insatser det senaste har varit svajiga, men trots allt har resultaten ändå fallit Stockholmslagets väg. Det är ett styrkebesked.

I motsats är Brommapojkarna det lag som skapar minst framåt i hela serien, med bred marginal. Det har hittills bara blivit åtta fullträffar på tretton försök, vilket är långt ifrån godkänt. När nu AIK står för motståndet är det högst tveksamt att det statistiken förbättras idag.

Bomben Match 2:
Experten tippar Djurgården – BK Häcken – 1, 2, 3 – 0, 1

Djurgården tar emot Häcken på hemmaplan. De har spelat hyfsad fotboll det sista och deras långsamma avancemang i tabellen kan mycket väl sluta på fina platser. Trots att de skapat ganska lite framåt har trepoängarna ändå fallit lagets väg.

De har dock kapacitet framåt, det är helt klart. BK Häcken är väldigt ojämna. De sprutar sällan in mål men resultatet trillar bitvis Hisingslagets väg. I detta mötet är det högst troligt att de kommer få vika sig.

Bomben Match 3:
Dagens Tipsförslag Umeå FC – Akropolis IF – 3, 4, 5 – 0

Umeå hade en tuff kväll på hemmaplan senast då de förlorade mot Sollentuna i en match där det skapas mål åt bägge håll. Innan den kallduschen hade laget en stabil period och det troligaste är att den kommer fortsätta eftermatchen ikväll.

Akropolis har förlorat fyra matcher i rad. Det betyder att deras vinster och förluster uppgår till samma siffra, långt ifrån godkänt. Att de gått bet mot halvdant motstånd med stora siffror ringer varningsklockor.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!