Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 6 Oktober

Det är helg och den inleds med ett intressant Bomben experttips 6 oktober. Omgången har fyra matcher och inleds med en match från Allsvenskan mellan två trevande lag. Skall Blåvitt äntligen bryta sin negativa trend i matchen på Ullevi.

Lördagsmatch 1: IFK Göteborg – Trelleborg 1, 2, 3 – 0, 1

IFK Göteborg har det kaotiskt. De får inte till det som ett lag av den storleken bör få. Trelleborg är tabelljumbo och är i stort behov av poäng om de inte skall tappa kontakt helt med andra lag. Blåvitt har sex omgångar utan seger. Vi tror ändå de tar tillfället i akt med tre klara poäng här.

Lördagsmatch 2: Leicester – Everton 1, 2 – 1

Leicester spelar piggt och har öppnat över förväntan. Nu har de hemmafördel mot Everton, som har en del problem med den ordinarie uppställningen, vilket ger de en bra chans till tre poäng. Everton spelar inte bra nu och på resande fot har de ännu sämre statistik. Ett – ett är en bra utgångspunkt.

Lördagsmatch 3: Tottenham – Cardiff 2, 3, 4 – 0

I veckan spelade Tottenham en bra match mot Barcelona, där de inte alls var bortgjorda. Med tanke på att de hade en hel del spelare borta är det riktigt bra gjort. Nu möter de Cardiff som ligger på näst sista plats i tabellen. De lär inte släppa till ett mål mot det här motståndet.

Lördagsmatch 4: Watford – Bournemouth 0, 1 – 0, 1

Den här matchen känns jämn på förhand. Watford har ett par förluster i rad men hemma brukar de inte vara lättslagna. Bournemouth är också ett uttalat hemmalag. Lagen är jämnstarka om man granskar uppställning. Ett – ett känns som en bra början.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!