Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 5 September Onsdag

Tre matcher från Samba-fotbollens hemland står på tur i vårt Bomben experttips 5 september Onsdag. Palmeiras går bra just nu och lär kunna få hål på Atletico PR utan större bekymmer. Utöver det förutspår vi inga målfester.

Match 1: Palmeiras – Atlético PR 2, 3, 4 – 0

Palmeiras gör en bra säsong och är svårslagna på hemmaplan. En gång under denna säsongen har det hänt, vilket är riktigt bra statistik. De har en bra defensiv och kunnighet framåt som gör att det kommer bli svårt för Atletico PR, som har dystrare statistik.

Två mål på tio matcher är långt ifrån godkänt resultat. Kombinerat med det faktum att de inte vunnit en enda gång på resande fot ger en match de kommer ha väldigt svårt att mäkta med. Vi spikar nollan för att kunna chansa på andra lag.

Match 2: Atlético MG – Sao Paulo 0, 1, 2 – 1, 2, 3

Hemmalaget ligger på sjätte plats i tabellen och gör en bra säsong, speciellt på hemmaplan. De har en mer eller mindre intakt trupp, men känns ändå som underdogs i det här mötet. De skall inte räknas bort helt så vi garderar friskt.

Sao Paolo är svåra att få ner på knä detta året och att de kommer ifrån det här mötet med tre poäng är det allra troligaste. Den här matchen är jämn och vi tror bägge lagen har chans att hamna i målprotokollet.

Match 3: Internacional – Flamengo 1, 2 – 0, 1

En match där viktiga poäng i toppen av tabellen står på spel. Det här är lagen på andra och tredje plats i tabellen. Internacional har spelat riktigt bra på hemmaplan den här säsongen vilket gör att de känns som svaga favoriter i det här mötet. De har inte släppt in ett mål på de senaste fyra matcherna på hemmaplan, starka siffror.

Flamengo är inte oävna och de skall absolut inte räknas bort på förhand. De har också en tight backlinje som gör att vi tror på en målsnål historia. Med tanke på att de sällan sprutar in mål tycker vi det räcker med en pinne för bortalaget.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!