Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 5 Maj Lördag

Det är inte tre, utan hela fyra intressanta fotbollsmatcher på Bomben 1 idag, lördag. Den 5 maj är det stjärnorna Ghoddos och Nouri som är i fokus i våra experttips igen. De gjorde var sitt mål för Östersunds FK senast och nu kanske det lossnar på allvar för laget? Det får vi se senare ikväll.

Östersund – IFK Norrköping 1, 2 – 0, 1

Efter en turbulent tid för hemmalaget Östersund blev det proppen ur den 30:e april. 4-0 borta mot Brommapojkarna är ett riktigt bra resultat. Ghoddos och Nouri i målprotokollet känns säkert extra skönt för fansen. Det gör det i alla fall för vår Bomben tipsexpert nu när det är dags att tippa resultat på Bomben 1 nu på lördag.

Idag lär vi få se ett piggare och bättre Östersund. IFK Norrköping kommer rejält revanschsuget efter en överraskande förlust hemma mot Trelleborg. Jordan Larsson blev utvisad efter en timme, men det förklarar inte förlusten. Larsson är avstängd i helgen. Målsnål hemmaseger tippas.

Leicester – West Ham 0,1 – 1,2

Leicester City har sedan en tid tillbaka tagit tidig semester. 0-5 mot Crystal Palace senast är ett tydligt bevis på det. Det ryktas även om osämja inom laget och det verkar stämma om man ser till insatserna på slutet. Kontraktet är som tur redan säkrat och man ska inte räkna med någon uppryckning av Leicester City i de matcher som återstår. West Ham har förlorat mot svåra motståndare på slutet, men där finns i alla fall glöden kvar. Det blir avgörande här.

Watford – Newcastle 1,2 – 0,1

Här fortsätter Bomben 1 med två PL-lag som ligger i mitten av tabellen. Watford behöver kanske ytterligare någon poäng för att vara på den säkra sidan vad gäller nytt kontrakt. Målskyttet har stannat upp på slutet och det gäller båda lagen. Watford har gått mållöst från planen i tre matcher i följd och Newcastle i två matcher följd. Watford har fyra raka segrar mot Newcastle och här lutar det åt en målsnål hemmaseger.

West Bromwich – Spurs 0 – 3,4

Jumbon West Bromwich Albion har verkligen gjort ett allvarligt försök på slutet och har fyra matcher i följd utan förlust. Spurten inleddes dock för sent och nu blir det degradering. Det kan bli svårt att behålla energinivån i de matcher som återstår. Tottenham spelar för att behålla den viktiga fjärdeplatsen. Det ser bra ut, men det kommer att krävas fler poäng. Det här är en synnerligen lämplig uppgift för Spurs och experten tippar tre-fyra mål mot noll på Bomben 1 sista match idag.