Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 4 Oktober

Det är mitt i veckan och detta Bomben experttips 4 oktober har förmåga att ge riktigt bra utdelning. Hockey står på schemat vilket ofta betyder höga vinstsummor. Utöver det har Svenska Spel lagt till 333 333 kronor extra.

Match 1 Bomben: HV 71 – Djurgården 2, 3, 5 – 1

HV71 började säsongen ganska tafatt. Nu senast mötte de svåra Skellefteå som de vann över efter straffar. Truppen verkar vara mer eller mindre intakt inför den här matchen. Med Andersson och Lauridsen tillbaka ger vi bra chans till målglad hemmaseger.

DIF började säsongen med tre vinster men föll senast i en jämn match som gick till straffar. De brukar normalt ha de tufft mot HV71, varför vi ger en svag chans att få med sig en poäng här.

Match 2 Bomben: Luleå – Färjestad 2, 3 – 1, 2

Luleå har det tufft. Efter en inledande vinst mot Brynäs har laget radat upp idel förluster. De spelade inte dåligt mot Linköping, men det räckte inte till poäng. Nu saknar de Gustafsson som är borta på grund utav avstängning.

Karlstadlaget Färjestad har inte fått till det såhär långt. Ett mål framåt på fem matcher håller inte på spel på den här nivån. Skall det inte blev fullständig katastrof behövs poäng här. Matchen känns ganska öppen på förhand, men vi ger fördel till hemmalaget.

Match 3 Bomben: Växjö Lakers – Frölunda 1, 2, 3 – 1, 2

I fjol var Växjö Lakers utstående. Den här säsongen har de inte öppnat bra. En vinst hitills och svaga åtta mål på alla matcher skvallrar om att det målglada gäng vi såg förra säsongen inte existerar längre. Spelade ändå hyfsat i förlusten mot Skellefteå AIK.

Frölunda nötte ner Malmö senast och har spelat bättre och bättre. Är ganska skadedrabbade och har Ekbom borta på grund utav avstängning. Får ses som svaga underdogs här.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!