Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 31 augusti Fredag

Det är helg och först ut är Bomben Experttips 31 Augusti fredag. Serie A blandas med Allsvenskan och Championship i en kupong där det är tveksamt att det blir målfest.

Match 1: Trelleborg – IFK Norrköping 0 – 1, 2

IFK Norrköping spelar otroligt bra denna säsongen och har enbart en förlust sedan i April. Det såg förvisso svajigt ut mot Blåvitt, men de vände underläget till seger vilket säger en del om moralen i laget.

När Trelleborg som har seriens jumboplats står för motståndet skall det inte bli annat än tre poäng. De har förlorat sex matcher i rad och är det svagaste laget i serien just nu. Vi spikar nollan.

Match 2: Milan – Roma 1, 2 – 1, 2

Milan började starkt med att skapa en tvåmålsledning den första matchen för säsongen. Den fick ett surt slut då de sedan släppte in tre mål för att förlora matchen. Nu har de hemmaövertag och bör ses som favoriter, men tveksamt att de vågar släppa till för mycket framåt med tanke på resultatet senast.

Roma hämtade å sin sida upp ett underläge till kryss mot starka Atalanta. De har en bra trupp men kommer troligtvis få det svårt att rubba Milan ikväll. Vi tror bägge lagen hamnar i målprotokollet.

Match 3: Leeds – Middlesbrough 0, 1, 2, 3 – 1, 2, 3

En relativt svårtippad match. Leeds har tagit poäng alla matcher hittills och deras spel har hållit måttet. Med tanke på att flera av deras spelare redan gjort mer än tre mål är det troligt att tror att de kommer fortsätta producera.

Middlesbrough har vunnit fyra av fem matcher och den sista matchen kryssade de. Men det är inte en bländande offensiv som utmärkt laget, ett starkt defensivt arbete har varit nyckel till framgång. Den här matchen kan sluta hur som helst och vi garderar friskt.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!