Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 30 September

Helgen är på väg att rundas av. Ett helsvenskt Bomben experttips 30 september står på schemat. Både Malmö och Sundsvall har sprutat in mål den här säsongen. Bra målskörd kan betyda bra utdelning. Vi kör på det.

Match 1: Djurgården – Östersund 0, 1 – 1, 2

Det har varit upp och ner för Djurgården. Den senaste tiden har de i alla fall knipit poäng i sina matcher. Mot Sundsvall ledde de matchen men släppte in ett mål i slutminuterna som Giffarna förtjänade.

Svagt skytte överlag har varit det största problemet. Östersund blev av med flera nyckelspelare i sommar men har oavsett två fullpoängare i ryggen. Vi har de som svaga favoriter.

Match 2: Malmö FF – Gif Sundsvall 2, 3, 4 – 1, 2

Frågan är om luften gick ur Malmö i och med förlusten mot IFK Norrköping senast, där de troligtvis tappade toppen för gott. Nu handlar det om att säkra andraplats, varför motivationen trots allt borde vara på plats.

Sundsvall gör det bra och deras upphämtning mot Djurgården senast och ett klart matchövertag inspirerar. De satsar hårt framåt och skall absolut inte räknas bort här, även om de är underdogs.

Match 3: Norrby – Halmstad 1, 2 -1, 2 , 3

Det senaste har formsvaga Norrby hittat till bättre spel. Tre fullpoängare på raken innebär att laget fått lite andrum och ett bekvämt avstånd ner till nedflyttningsstrecket. Det verkar som målskyttet äntligen infunnit sig, något sent.

Halmstad har inte imponerat hela säsongen men just nu verkar de svårslagna. De har fyra vinster på fem försök och inga förluster. Målsättningen är glasklar, uppflyttningsplats är det som gäller. Då behövs tre poäng mot Norrby.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!