Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 3 Oktober Onsdag

Det är mitt på veckan och detta Bomben experttips 3 oktober tar ställning till tre heta möten i Champions League. Napoli är svåra på hemmaplan och släpper ofta till väldigt lite. Barcelona är favoriter men deras form är långt ifrån var den skall vara.

Match 1: Napoli – Liverpool 0, 1 – 2, 3

Mot Juventus har Napoli inte mycket att sätta emot. Då släppte de in tre mål, vilket är ovanligt för laget. Liverpool har en bredare trupp och deras anfall är i världsklass. De har nyligen spelat två jämna matcher med Chelsea. Vi ger ändå britterna bra chans att få in två mål.

Match 2: Tottenham – Barcelona 0, 1 – 2, 3

I Premier League har Tottenham börjat säsongen något trevande. Harry Kane har dock varit bra genomgående. Nu saknar laget en del spelare på grund utav skador, vilket självklart spelar roll med tanke på motståndet.

Barcelona har också en tung period i ryggen där de inte lyckats f¨å med sig tre poäng från sina matcher. Messi och Busquets var inte med senaste matchen så bör vara utvilade här.

Match 3: PSV Eindhoven – Inter 1, 2 – 1, 2, 3

Senaste matchen mot Barcelona hade PSV inget att säga till om. De spelar bra i Holland där de sprutar in mål just nu. Vi ger de bra chans att näta ett par gånger mot Inter.

Det italienska laget har en bra trupp som kan hota de flesta motstånd. Laget spelar ofta bra på bortaplan och har nu flera ordinarie spelare utvilade inför kvällen match. Det luktar målfest.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!