Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 27/9 Torsdag

Det vankas hockey på detta Bomben experttips 27/9 torsdag. Eftersom ishockey normalt gör fler mål än i ishockey kan det betyda bra utdelning. Lägg därtill en ökad pott med 333 333 kronor så får du en het kupong att klura ut.

Match 1: Brynäs – Växjö Lakers 2, 3 – 1, 2

Växjö dominerade ligan i fjol. Som det brukar bli med mästarlag bidrog det till ett kraftigt spelarbortfall över sommaren. I Champions League har det inte fungerat och två raka förluster i SHL oroar. De har bara gjort ett mål framåt, vilket skvallrar om vart problemet ligger.

Nu möter de Brynäs som inte imponerat men i alla fall kommer från en vinst över Rögle med fyra mål framåt. De brukar få släppa tre poäng till Växjö men den här gängen känns det ovisst. Två – ett till Brynäs är inte omöjligt. Vi utgår där.

Match 2: Luleå – Skellefteå 1, 2, 3 – 2, 3

Luleå har spelat avslaget de inledande omgångarna. De har skapat fem mål framåt på tre matcher, vilket inte är bra statistik. Mot HV71 taggade de inte till innan matchen redan var förlorad. Nu väntar ett Norrlands-möte med hög prestige, varför en tillknäppt match kan vara att vänta.

Skellefteå har fått en bra start i år. De har vunnit tre matcher på tre försök, varav två gick över ordinarie matchtid. Mot Timrå hämtade de upp ett tvåmålsunderläge. Vi utgår från två – två.

Match 3: Örebro – Linköping 1, 2 – 2, 3, 4

Örebro åkte på en riktig kalldusch mot Djurgården som de förlorade mot med åtta mål mot två. Noterbart är att de i den matchen gjorde det första målet.

Linköping hade inga stora förhoppningar på sig inför säsongsstart men har stått för starka prestationer inledningsvis. De har vunnit de tre första matcherna och bara släppt in två mål bakåt, vilket är riktigt bra.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!