Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 24 September Måndag

Det är början på veckan och ett hett derby från Göteborg sparkar igång detta Bomben experttips 24 september måndag. BK Häcken är det bättre laget just nu även om man aldrig skall räkna bort Blåvitt i ett derby.

Match 1 Måndag: Häcken – IFK Göteborg 1, 2 – 0, 1

BK Häcken lyckades inte prestera i kvalet till Europa League. Senaste tiden i serien har spelet sett mycket bättre ut. På de sex senaste matcherna har de vunnit fem, vilket är riktigt bra. Senast en trepoängare mot Trelleborg, som de knep enkelt.

IFK Göteborg har haft en minst sagt tuff säsong såhär långt. Skador på nyckelspelare och resultat som skvallrar om att det saknas harmoni i truppen är idag en verklighet. De har en vinst på sex försök. Senast lyckades de rädda poäng mot Elfsborg efter ett tvåmålsunderläge. Vi utgår från ett – noll till Häcken.

Match 2 Måndag: AFC Eskilstuna – Östers IF 1, 2, 3 – 0

Eskilstuna är när att få kvala till Allsvenskan. De är det överlägset bästa defensiva laget i serien. De släpper in mindre än ett halvt mål per match, imponerande statistik. De spelade en match mot Helsingborg nyligen, som slutade noll – noll.
Öster har inte mycket att spela för på sin cementerade mittenplats i tabellen. De har bara knipit poäng i en av de fyra senaste matcherna. Vi tror inte de lyckas rädda några pinnar här heller. Vi spikar nollan.

Match 3 Måndag: Norrby IF – IFK Värnamo 0, 1, 2 – 0, 1, 2

Den här matchen är svårlöst. Norrby har spelat ostabilt och det går inte att lita på laget trots att de vunnit de två senaste matcherna. Värnamo är ett av få lag som presterat sämre den här säsongen. Bägge lagen är i stora behov av poäng, varför en målsnål match där inget av lagen vill riskera något är trolig.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!