Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 22 Januari

Italiensk Fotboll Bomben Bild

Vi räknar definitivt med favoritsegrar för Juventus, Liverpool och Eibar på måndagens Bomben i våra experttips idag. Sedan är frågan hur stora siffrorna blir. Serie A har utvecklats till ett race mellan Juventus och Napoli, ett inte helt överraskande scenario. Napoli vann på söndagen och därmed ska Juventus nu svara – och visst gör man det. Får besök av ett Genoa som skärpt till defensiven och absolut ryckt upp sig efter tränarbyte – men ”Juve” gör jobbet! Idag är våra tipsförslag för resultat på tre matcher på Bomben extremt korta.

Kort Analys inför Bomben Måndag

Liverpool har långa stunder varit en fröjd att skåda de senaste veckorna, inte minst förra helgen då man ju blev första lag att piska Manchester City. Annat typ av motstånd på måndagen då man gästar jumbon Swansea men vi räknar med att Liverpool hittar fin inspiration igen och därmed kör över motståndet!

Eibar hade det länge trögt men hittade stilen innan jul och nu känns formen vass. Förlust förra helgen men laget var riktigt nära poäng mot tunga Atletico Madrid. Utdelningen kommer på måndagen istället, hemma mot den jobbigt trubbiga jumbon Malaga som definitivt är på väg mot nedflyttning. Bekväm hemmaseger på gång här!

Dagens Bomben Spelkupong

Vi lämnar in följande 72 Bomben-rader:

  • Juventus 23 – Genoa 01
  • Swansea 12 – Liverpool 34
  • Eibar 234 – Malaga 01