Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 21 Januari

dagens fotbolls bomb Real - Deportivo spelare

Vecka 3 avslutas med en rad fantastiska fotbollsmatcher. Vad sägs om Southampton mot Tottenham i Premier League? Denna match börjar redan kl 17 svensk tid. Real spelar mot Deportivo i spanska La Liga senare ikväll. Söndagens tips kring antal mål avslutas sedan i Italien där Milan är på besök i syd hos Cagliari. Bomben experttips följer nedan.

Analys inför Bomben Idag

Först ut på fotbolls Bomben idag är Real mot Deportivo. Madridlaget hackar vidare men på söndagens Bomb törs vi ändå kräva storseger. Tottenham målar vidare, medan Milan får full huggning igen. Hemmatorsk mot Villarreal förra helgen och det är tydligt att Real Madrid är uppgivet i jakten på Barcelona. Nu handlar det dock om stoltheten och givetvis vill man klättra så högt som möjligt.

Känslan är att Ronaldo & Co gör någonting koncentrerat och skarpt på söndagen och då ska ett formsvagt Deportivo givetvis straffas hårt. Det mesta kring Real Madrid handlar just nu om rykten kring Cristiano Ronaldo och hans påstådda konflikt med Isco. Det återstår att se hur väl de lyckas hålla fokus på La Liga. En vinst idag är ett måste. En storvinst är något som skulle ge laget ett så pass viktigt självförtroende.

Över till England nu Southampton har nu tio raka utan seger och det blir inget trendbrott på söndagen. Gästas nämligen av ett Tottenham som har het målform och då är väldigt svårstoppat – och när lagen möttes på annandagen gjorde Harry Kane hattrick i Tottenhams 5-2-seger. Det blir ny leverans för Tottenham och Kane här! Vårt experttips är att det blir en riktig målfest i Southampton ikväll. Storvinster på Bomben tippas även i Real-matchen. Samtliga matcher på dagens Bomben är heta kandidater till att bli inkluderade på din Måltipset kupong idag. Många mål lär det bli. Frågan är bara hur många.

Betydligt mer svårtippat är Bombens tredje match. Våra experter har problem här. Milans floppsäsong är kraftig och man har inte visat några tecken på uppryckning. Med facit i hand var många av sommarens värvningar rena misslyckanden. Det blir tufft även på söndagen. Cagliari är givetvis ett lag som Milan ska besegra men bortamatchen på Sardinien är alltid bökig.

Vår Bomben Spelkupong Idag

Ettkrysstvå väljer att lämna in en följande Bomben spelkupong på 72 rader idag, söndag, den 21 januari:

  • Real Madrid 45 – Deportivo 0
  • Southampton 12 – Tottenham 234
  • Cagliari 12 – Milan 123