Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 2 november

Den här kupongen öppnas med en toppmatch i Hockeyallsvenskan. Vårt Bomben experttips 2 November tror på en öppen match när Modo tar emot AIK på hemmaplan.

Match 1: Modo – AIK 1, 2 – 2, 3, 4

Just nu ingjuter inte Modo förtroende. De har förlorat fyra av de fem sista matcherna. Nu senast en blytung tvåmålsförlust mot Almtuna, som huserar i den nedre regionen av tabellen. Hemma är dock laget fortfarande väldigt starka, där har de vunnit sex av de sju senaste mötena.

Annat ser det ut för AIK, som har knipit poäng i tolv av fjorton matcher hittills. Nu senast en förlust mot BIK Karlskoga efter straffar. Noterbart är att Stockholmslaget låg under med tre mål men ändå lyckades säkra förlängning. AIK vann det första mötet med fyra – två.

Match 2: Oskarshamn – Pantern 3, 4 – 1, 2

Senaste omgången tog Oskarshamn steget upp i serieledning, efter en stark tvåmålsvinst över Västerås. Det var den nionde segern på tio matcher. Med bara tjugotvå insläppta puckar såhär långt leder de seriens defensiva statistik.
Pantern har sura enmålsförluster i ryggen, mot både Västervik och Södertälje. Ineffektivt målskytte den största orsaken till de mediokra resultaten. När lagen möttes tidigare i år var det Pantern som drog det längsta strået, tveksamt att de lyckas med det även denna drabbningen.

Match 3: Södertälje – Björklöven 2, 3, 4 – 2, 3

Hittills har Södertälje läckt bakåt, vilket resulterat i den näst sämsta defensiva statistiken i hela ligan. De vann över Pantern senast, en match som slutade två – ett, där Sahlin storspelade i mål vilket var en orsak till det positiva resultatet. Björklöven har tre segrar i rad, den senaste mot Vita Hästen som slogs med fyra mål framåt. När lagen möttes innan var det Södertälje som vann, med fem – två.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!