Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 16 Oktober

Ny vecka och nya tag. Detta Bomben experttips tisdag 16 oktober innehåller tre intressanta matcher från Nations League. Sverige på Friends Arena bör ha bra chans mot gästande Slovakien. Tveksamt om det blir målfest dock.

Match 1: Sverige – Slovakien 2, 3, 4 – 0, 1

Sverige har visat oroande form det senaste, tills matchen mot Ryssland där de bitvis såg riktigt bra ut. Defensiven såg stabil ut. Räkna med samma uppställning där. Framåt är det en helt annan historia.

Slovakien har en klart dystrare historik. De kan inte gå vidare efter två nollpoängare inledningsvis i Nations League. Både mot Tjeckien och Ukraina gick de bet. Nu har förbundskaptenen avgått. Det här skall Sverige kunna ta hem!

Match 2: Belgien – Nederländerna 2, 3 – 1, 2

Belgien har ett riktigt vasst landslag som är bland de mest spelskickliga i världen. I VM kom de på tredje plats efter en stark insats i semi mot Frankrike. Efter VM har de radar upp tre fullpoängare.Nederländerna har ett ungt, talangfullt landslag som närmast besegrade Tyskland med tre – noll.

Snabba spelvändningar hade en avgörande betydelse i den matchen. Troligt att de kan komma till liknande möjligheter här. Mål högt och lågt. Nu ställs man mot ett Nederländerna som kommer från en härlig seger med 3-0 mot självaste Tyskland. Vasst kontringsspel grundlade den segern och det är ganska troligt att Nederländerna kommer att ha samma upplägg i den här matchen. Målrikt!

Match 3: Frankrike – Tyskland 2, 3, 4 – 1, 2

Ett tungviktsmöte avslutar kupongen. Frankrike såg inte engagerade ut mot Island, vilket kan vara förståeligt efter sommarens VM-guld Nu väntar dock ett viktigt möte mot Tyskland, där motivationen lär vara en annan.

De får ses som favoriter, mot ett Tyskland som behöver bevisa en hel del. De kryssade mot Frankrike den första matchen vilket inte är så mycket att säga om. Men tremålsförlusten mot Nederländerna är klart oroande.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!