Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 11/9 Tisdag

Nu börjar det dyka upp hockey på kupongerna igen. Vårt Bomben experttips 11/9 tisdag tror på en del mål när lagen genrepar inför premiären i SHL nu i helgen.

Match 1: Brynäs – Timrå 2, 3 – 1, 2

Brynäs har haft det turbulent de senaste säsongerna men Sjödin har åtminstone fortsatt förtroende framåt vilket känns bra. I sommar har det värvats defensivt vilket det var hög tid för. Nu väntar en träningsmatch mot Timrå för att slipa formen.

Timrå är nykomlingar i SHL vilket förvånade de flesta. Under sommaren har den förlorat vissa nyckelspelare. Jonathan Dahlén som gjorde en strålande säsong har exempelvis lämnat laget. Räkna med att det blir bottenstrid i år och få mål idag.

Match 2: Färjestad – Mora 4, 5, 6 – 1, 2

Förra säsongen öste Färjestad in mål, även om det inte syntes särskilt väl i tabellen eftersom de även släppte in många åt andra hållet. Så är fortfarande fallet och en stabil målvakt är något laget jagat i flera säsonger.

Med minsta marginal lyckades Mora hålla sig kvar i serien förra året, efter playoff mot Leksand. Denna säsongen ser laget liknande ut och att det skulle bli annat än bottenstrid är inte troligt. Mot Färjestad kommer de inte ha mycket att sätta emot.

Match 3: Luleå – Björklöven 2, 3, 4 – 2, 3

Förra säsongen kom Luleå inte upp till förväntad nivå men har en intakt trupp nu vilket kan betyda bättre prestationer. Berglund på tränarposition har nu några år på nacken vilket bör kunna synas på spelet. Tveksamt att det blir en målfest då Luleå har bland den bästa statistiken i serien.

Björklöven är ett topplag i hockeyallsvenskan och skall inte räknas bort. De är inte favoriter men att de skulle klara av att hamna i målprotokollet är en lågoddsare. Vi tror på två max och nöjer oss där.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!