Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben expertförslag 6 december 2018

Den här gången ligger en rullpott på 444 4444 kronor extra på kupongen. Vårt Bomben expertförslag 6 december 2018 tror på bra chans för målrika matcher alla möten. Hetast är matchen mellan Färjestad och Luleå, där viktiga poäng står på spel.

Brynäs – Linköping 2, 3 – 1, 2, 3

Senast gjorde Brynäs målvakt en stormatch när han motade fyrtiofyra skott på mål i matchen mot Skellefteå, som laget vann med två mål mot noll. Laget har dock minst mål den här säsongen av alla lag i serien, något som oroar. Linköping räddade matchen mot Redhawks de sista sekunderna av matchen. Första mötet slutade fyra – noll till dagens bortalag. Det lär inte den här göra.

Djurgården – Skellefteå 3, 4 – 1, 2

Just nu är DIF inne i något av en svacka. De har bara stått som segrare en gång de senaste fem omgångarna. Mot Förjestad ledde de med två mål men slappande av och släppte in Karlstadlaget i matchen igen. Krossade Skellefteå med fem – noll första mötet mellan lagen den här säsongen. Beskedligare siffror här att vänta, även om Norrlandslaget fortfarande inte ingjuter förtroende.

Färjestad – Luleå 3, 4, 5 – 1, 2

I tabellen är det tre poäng som separerar de här lagen. Färjestad sprutar in mål och har nätat flest gånger av alla lag i SHL. De knep sin sjunde seger på åtta försök när DIF nöttes ner senast. Luleå har å sin sida starkast defensiv av alla lag. De vann över Rögle efter straffar, vilket var den tredje matchen de spelat som gått ändå till sista anhalt. Trots allt den nionde segern på tio försök. Det var Luleå som vann det första mötet.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!