Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Bomben 5 december 2018

En helsvensk kupong med drabbningar i Hockeyallsvenskan står på tur detta expertförslag Bomben 5 december 2018. Utdelningen kan bli bra med 210 935 kronor extra i potten.

Björklöven – Södertälje 3, 4, 5 – 2, 3

Det ser ganska bra ut för Björklöven nu, som senast besegrade antagonisten Vita Hästen efter sudden. Det defensiva arbetet är där de största bristerna hittats den här säsongen, vilket resulterat i deras nuvarande åttonde plats i tabellen. Södertälje ligger på nionde plats men med exakt lika många inspelade poäng såhär långt. Vi ger fördel till hemmalaget.

Karlskrona – BIK Karlskoga 2, 3 – 2, 3

Den här matchen har förmåga att bli jämn. BIK har varit snäppet vassare det sista med fyra vinster på fem omgångar. Leksand besegrades med fem – två på resande fot, vilket imponerar. Karlskrona har tappat två matcher i rad, mot VIK och Tingsryd. Den sistnämnda oroar. Det här är tredje matchen mellan algen den här säsongen. De två första har avslutats med seger för vardera laget. Räkna med tät match även här.

Västervik – Leksand 1, 2 – 2, 3, 4

Västervik är ett av de sämre lagen i serien. Lägg därtill bra inbördes statistik för Leksand så är det enkelt att ha de som favoriter här, trots att de är inne i en svacka med fem förluster på ordinarie matchtid i rad. Förra året tog dagens bortalag hem alla möten bekvämt. Två vinster hittills och här kommer troligtvis den tredje!

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!