Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Bomben 4 december

Tre engelska matcher utgör kupongen den här gången. Vårt expertförslag Bomben 4 december räknar med flertalet mål av Man City, som snittar över tre mål per match io PL det här året.

Bournemouth – Huddersfield 1, 2, 3 – 0, 1

Just nu är Bournemouth i en svacka vilket resulterat i fyra nollpoängare i rad. Motståndet har dock varit i svåraste laget med möten mot Arsenal, Man United och Man City bland plumparna. Smith och Gosling borta den här matchen. Huddersfield å sin sida har bara mäktat med två trepoängare på hela säsongen. Totalt nio mål gjorde skvallrar om vart problemen ligger. Förlorade en sur match mot Brighton senast, som de ledde efter ett tidigt ledningsmål. Har en del bekymmer i truppen. Att de skulle göra mer än ett mål får ses som långsökt.

Watford – Manchester City 0 – 2, 3

Här blrjar vi med att spika en hemmanolla, vilket är ovanligt. City visade vart skåpet skulle stå mot Bournemouth senast. Det var den sjätte vinsten på lika många försök. De har mosat in minst två mål de femton senaste matcherna, riktigt bra siffror. Här saknas antagligen Agüero, men det gör troligtvis lite skillnad, Watford är flera nummer för små.

West Ham – Cardiff 2, 3 – 0, 1

Senast lyckades West Ham resa för att besegra Forest med tre mål mot noll. Då nätade Hernandez två gånger. Nu har de hemmafördel och där är de erkänt svårslagna. Cardiff gjorde en bra match mot Wolves senast men har anskrämlig statistik på resande fot. På hela säsongen har de bara räddat en poäng och skapat två mål på bortaplan.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!