Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben expertförslag 24 November

Helgen börjar i stil med ett Bomben expertförslag 24 November där det är upplagt för bra utdelning. Tre svenska hockeymatcher står på tur, där vi ser bra chans för målrika möten.

Växjö – Skellefteå 2, 3, 4 – 2, 3

Det här är en match mellan de två kanske hetaste lagen i skrivande stund. Växjö hade en tuff säsonginledning men fjolårets tabellmästare verkar hittat tillbaka till fin form. Kryssade matchen mot DIF senast efter att dominerat matchen totalt. Skellefteå besgrade bottenlaget Timrå utan krångel vilket var deras fjärde vinst i rad. Noterbart är att i Växjö har gästerna inte tagit maximala poäng sedan 2016. Vi lutar åt tre poäng för hemmalaget.

Djurgården – Örebro 2, 3, 4 – 1, 2

DIF har det tufft nu med en seger på fem omgångar. Knep en poäng mot formstarka Lakers vilket ändå ger mersmak. Örebro håller inte samma kvalitet och de kommer från en klar förlust mot Luleå där de blev bortspelade. Ytterligare en tuff drabbning här och vi misstänker liknande resultat.

Timrå – Rögle 1, 2 – 2, 3

Timrå är nya i serien det här året och gjorde en mycket bra start. Allt eftersom säsongen fortskridit har deras insatser mattats av något. Det senaste har det defensiva arbetet inte hållit måttet. Mot topplaget Skellefteå släppte de in fem puckar och då blir det svårt att lösa fina resultat. Rögle gör det riktigt bra just nu trots att de huserar ganska långt ner i tabellen. De har vunnit de tre senaste matcherna under ordinarie matchtid.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!