Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Bomben 22 November

Den här kupongen ligger det 444 444 kronor extra i potten. Vårt expertförslag Bomben 22 November tror Linköping och Malmö har förmåga att göra en del mål.

Linköping – Rögle 2, 3, 4 – 2, 3

Efter en bra säsongsinledning verkar Linköping tappat det helt. Kommer från sju förluster de senaste åtta matcherna. Ändå bra insatser mot Örebro och HV 71 det senaste vilket gör en fundersam. Rögle har motsatt formkurva med svag inledning och stark upphämtning det sista. Mora besegrades bekvämt med fyra – ett senast vilket var laget sjätte vinst på sju matcher. Det här blir jämt.

Mora – Malmö Redhawks 2, 3 – 2, 3, 4

Mora ligger sist i tabellen. De har svaga resultat det senaste med sex förluster på sju matcher. Noterbart är att det bara är Timrå som släppt in fler puckar i buren. Senast en klar förlust mot Rögle. Redhawks fick en kalldusch av Skellefteå men vann därefter både mot Timrå och tyska Bern i Champions Hockey League. Bör få in flertalet mål här.

Örebro – Luleå 1, 2 – 2, 3

I tabellen har Örebro en blygsam position men formen verkar det inte vara fel på just nu. De har plockat poäng i sex av de åtta senaste matcherna vilket inkluderar en vinst över Linköping nu senast, vilket imponerar. Luleå gör det också bra. De förlorade mot Växjö med uddamålet men hade åtta vinster på nio försök innan det. Starka bakåt vilket varit receptet till framgång. Tight match men vi ger fördel till bortalaget.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!