Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Bomben 19 November 2018

Matcher från UEFA Nations League är det som gäller detta expertförslag Bomben 19 November. Vi är tveksamma till att det blir mycket mål, då både Tjeckien och Nederländerna får fördel även av kryssmatch.

Tyskland – Nederländerna 0, 1, 2 – 0, 1

I sommar stod Tyskland för det största fiaskot när de åkte ur VM tidigt. Sedan dess har det tyska lagbygget fortsatt haft det svårt att få resultaten med sig. I NL har de inte presterat upp till förväntad nivå och deras sistaplats i gruppen är säkerligen långt ifrån önskat resultat. Nu senast en klar vinst över Ryssland i en träningslandskamp som slutade tre – noll. Nederländerna besegrade världsmästarna Frankrike med två mål mot noll vilket gav positiva besked. Tar de minst en poäng här vinner laget gruppen.

Tjeckien – Slovakien 1, 2 – 0, 1

Det här är B-ligan av NL. Resultatet av den här matchen avgör vem som hamnar på sista plats i gruppen. Dagens hemmalag räddar sig med oavgjort resultat medans Slovakien måste vinna för att inte bli nedflyttade. De gjorde en stabil match mot Ukraina senast då de vann med fyra mål mot ett. Tjeckien är ineffektiva framåt och gör sällan mer än ett mål sina bataljer. Lär täppa till bakåt här.

Danmark – Irland 0, 1, 2 – 0, 1

Det här också grupp B i Nations League. Danmark är klara för vidare spel efter att de besegrade Wales senast. Det bör betyda att de inte ställer upp med en optimal elva här, vilket kan påverka resultatet. Irland kommer sluta på sista plats oavsett hur den matchen artar sig. De har inte gjort ett enda mål sina tre senaste matcher. Första matchen slutade helt mållös.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!