Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Expertförslag 15 Juli

Det vankas VM – final mellan Frankrike och Kroatien, två anfallsskickliga lag. Övriga matcher detta expertförslag 15 Juli Söndag får ursäkta, drabbningen mellan de två lagen är extraordinär. Vi ser Frankrike som svaga favoriter, med ett mer utvilat lag.

Match 1: VM-final: Frankrike – Kroatien 1, 2, 3 – 1, 2

Frankrike spelade stabil fotboll under gruppspelet men det är i slutspelet av turneringar som laget verkligen har visat en ny nivå, som gör att laget måste ses som favoriter i det här mötet. Med Griezmann i storform finns det få lag som kan hota Frankrike, som det ser ut. Skall det vara något är Kroatien det.

Kroatien har stått som segrare alla matcher i VM. Deras tre matcher i slutspelet har dock gått till förlängning, vilket kan betyda något tröttkörda spelare. De spelade också sin sista matchen en dag senare än Frankrike, vilket kan ha betydelse. Vi tror på en Fransk seger, men räknar inte Kroatien helt.

Match 2: Atlanta United – Seattle Sounders 1, 2, 3 – 0

Atlanta United har spelat till sig flest poäng av alla i ligan. Senaste matchen vann de med två mål mot noll, mot ett normalt kunnigt Philadelphia. Lagets Josef Martinez är skytteligaledare, med 18 fullträffar hittills. De har han knåpat ihop på 20 matcher, vilket är mycket bra statistik. För att jämföra är det fler än hela Seattle fått ihop under samma tid.
.

Match 3: Los Angeles FC – Portland Timbers 1, 2,3 – 0, 1

Los Angels ligger bra till i Western Conference, där de krigar om topplaceringen. De har gjort näst mest mål av alla i hela ligan, vilket bör has i åtanke. Portland Timbers har inte förlorat på elva matcher, vilket är mycket bra resultat. De kan inte hota framåt på samma vis som Los Angeles FC, men det är fullt möjligt at de hamnar i målprotokollet.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!