Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Bomben 14 december 2018

Det är hockey som gäller detta expertförslag Bomben 14 december 2018. Leksand har en fortsatt jobbig säsong och när heta Oskarshamn gästar lär det bli svårt. Den här omgången har en extrapott på 398 668 kronor som kryddar utdelningen.

Almtuna – Björklöven 2, 3, 4 -1, 2

Det går bra för Almtuna som har fått lite distans i bottenstriden efter tre vinster i rad under ordinarie matchtid. Noll insläppta mål de matcherna imponerar. Björklöven är upp och ner men gjorde en bra prestation mot VIK, där de dock föll i sudden. Det är Almtuna som vunnit de två första mötena den här säsongen, den ena med sju -fyra och den andra med mer beskedliga två – noll.

Leksand – Oskarshamn 1, 2 – 3, 4, 5

Leksand är i en djup svacka som kulminerad i nederlaget mot Södertälje med noll – fyra. Det var den åttonde förlusten på rad och laget är i skrikande behov av förändring. Det är framåt som de största bristerna finns, fem mål på lika många matcher håller inte för spel på den här nivån. Oskarshamn är å sin sida riktigt heta nu. De besegrade Gnaget efter att hämtat upp ett tvåmålsunderläge. Här kan det spraka till ordentligt.

Södertälje – Karlskrona 2, 3 – 4, 5

Senast tog SSK en efterlängtad seger mot krisande Leksand. Svårt att säga hur mycket det betydde för framtiden dock då motståndet den dagen är extremt formsvaga. Karlskrona vann över bottenlaget Tingsryd med ett uddamål. Det är dagens bortalag som vunnit de två första matcherna, som varit målrika.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!