Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben expertförslag 12 december 2018

Det vankas den sista omgången av gruppspelet i Champions League. Vårt Bomben expertförslag 12 december 2018 tror på bra målchanser i mötet mellan City och Hoffenheim.

Ajax – Bayern München 1, 2 – 1, 2

Ajax har gjort det över förväntan den här säsongen. De kommer spela vidare i CL. Det kommer även Bayern, som just nu leder gruppen. Minst oavgjort här säkrar förstaplatsen. För Holländarna krävs vinst här om de vill knipa den finaste placeringen. Noterbart är att Ajax bara har ett nederlag de senaste tjugofem matcherna. Bayern München ser mänskliga ut den här säsongen men det senaste har formen pekat uppåt. Första matchen slutade ett – ett.

Manchester City – Hoffenheim 2, 3, 4 – 0, 1

Om Man City spelar minst lika säkrar de segerni gruppen, men laget är redan klara för avancemang. De förlorade mot Chelsea nu i helgen, vilket var laget första förlust den här säsongen. Här är Silva och Agüero antagligen inte med från start. Hoffenheim ligger sist i den tuffa gruppen. De kan potentiellt knipa tredjeplatsen om de vinner den här matchen, men det ser vi som högst otroligt.

Valencia – Manchester United 0, 1 – 1, 2, 3

Valencia har inte imponerat i år, varken i grupp H eller i La Liga. De kommer sluta på tredje plats i gruppen, även om de har ett bra lagbygge, främst defensivt. Gaya saknas på grund utav avstängning. Man United ligger på en trygg andraplats och kan vinna gruppen om de vinner denna matchen samtidigt som Juventus släpper poäng till Young Boys. Tveksamt att det blir så, men vinst här är allra troligast.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!