Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben expertanalys 2 december 2018

Den här gången är det idel stormatcher vår Bomben expertanalys 2 december 2018. Barcelona, Liverpool och Frankfurt har alla stor kapacitet i de offensiva lagdelarna. Vi garderar så långt plånboken räcker.

Liverpool – Everton 1, 2 – 0, 1

Den här säsongen gör The Reds det riktigt bra. Kommer från tretton matcher utan nederlag. De har gjort tjugosex mål samtidigt som de bara släppt in fem stycken, otroligt bra statistik. Kan ändå bättre än vad de visade mot PSG i CL nu i veckan. Henderson saknas. Just nu spelar Everton också bra. De kryssade exempelvis mot Chelsea nyligen, ett faktum som imponerar. Blir troligtvis förlust här oavsett.

Barcelona FC – Villareal 2, 3, 4 – 0, 1

Den här säsongen har Barcelona inte presterat som vi blivit vana med. Nya tränaren Valverdes har inte satt sin prägel på laget än och har räddats av enskilda spelare vid flertalet tillfällen. Innehar trots allt en andraplats i La Liga vilket man inte kan fnysa åt. Har en del ordinarie spelare borta efter skador. Villareal är inte oävna men kommer från en halvdan insats mot Rangers i EL nyligen. Noterbart är att de inte vunnit över Barca på över ett decennium.

Eintracht Frankfurt – Wolfsburg 1, 2, 3 – 0, 1

Just nu är Frankfurt heta. De har bra statistik både från Bundesliga och EL i ryggen. Anmärkningsvärt har de gjort fler än tre mål per match de senaste fem kamperna. Ställde upp med en alternativ elva mot Marseille men lyckades ändå få fina fyra – noll med sig. Wolfsburg har en bra match mot Leipzig att luta sig emot men är ett i grunden sämre lag.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!