Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertanalys Bomben 11 december 2018

Det är tisdag vilket betyder Champions League på vår expertanalys Bomben 11 december 2018. Intressanta möten med bra målchanser är det som står på schemat.

Barcelona – Tottenham 2, 3 – 1, 2

Det blir Barca som vinner gruppen och kan således spela den här matchen avslappnat. Förvänta er en alternativ startelva. Vann stort mot Espanyol i veckan där Messi var tillbaks i fint slag. Laget har gjort mål sina sista tjugofyra matcher, vilket är imponerande. Tottenham är inte chanslösa här och de behöver poäng för att säkra andraplatsen, de står på samma poäng som Inter. De gjorde en bra match Leicester i PL vilket var deras åttonde vinst på nio försök. Senaste mötet tog Barca hem med fyra – två.

Crvena Zvezda – Paris SG 0, 1 – 1, 2

PSG ligger just nu på en andra plats i gruppen. Vinner de den här matchen säkrar de avancemang. De går även vidare om Liverpool inte kniper poäng den här omgången. Har femton tävlingsmatcher utan förlust. Den här matchen är Neymar osäker. För Zvezda är matchen också viktig. Om de skall lösa en plats i EL behöver de vinst här. De går starkt i den inhemska ligan. Första mötet tog Paris SG hem med sex mål mot ett. På hemmaplan är laget en helt annan best, där de bland annat radat upp en vinst över Liverpool.

Liverpool – Napoli 1, 2, 3, 4 – 0, 1

För Liverpool är det bara tre poäng som gäller här om drömmen om vidare spel inte skall släckas i förtid. Om PSG tar tre poäng är det osäkert att ens vinst räcker. Vann bekvämt över Bournemouth i veckan då Egyptens Salah stod för tre mål. Napoli behöver ett kryss för att säkra vidare spel. De har en förlust på sjutton matcher och skall absolut inte underskattas, men spelar eventuellt för lika resultat. Första matchen slutade ett – noll.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!