Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Tips på Bomben 6 Februari

Dagens fotboll - Bomben tips Rochdale

Det brukar vara svårt att få ihop en bra uppsättning av fotbollsmatcher för Bomben på tisdagar. Så är inte fallet denna vecka. Svenska Spel verkar ha lyckats med att fylla hela kupongen. Det gör det roligt för våra experter som älskar att tippa antal mål och vinna en stor rullande vinstpott som Bomben1 har att bjuda på. På tisdagens fotbolls-Bomb kan vi gott och väl se Premier League-duon Huddersfield och Swansea ryka ur FA-cupen mot formstarka motståndare! Nedan hittar du kort analys av samtliga matcher som är med på tipskupongen samt dagens tips från expert.

Inför Bomben Matcher Idag: Korta Tips

Vi börjar med fotbollsmatch nummer ett på Bomben idag. Huddersfield började Premier League lovande men har sakta men väldigt säkert fått allt större problem – en ganska vanlig utveckling för nykomlingar, som bekant. Nu har laget inte vunnit sedan mitten av december och frågan är om ”Hudds” verkligen kan kruta på i tisdagens cup omspel borta mot Birmingham? Vi tvivlar på det – och då Birmingham nu dessutom visar säsongens bästa form gillar vi läget för Championship-laget!

Millwall har stuckit undan från bottenstriden av The Championship och har på sistone grejat säsongens två första bortasegrar – starkt jobbat! Bör nu kunna kosta på sig full inställning i cupomspelet borta mot Rochdale, jumbon i League One. Då ska detta givetvis lösa sig för Millwall.

Avslutningsvis är det Premier League hemma mot League Two. Vi håller med Redbet experter och är inte alls övertygade om att Swansea orkar besegra Notts County. Swansea har ju fullt upp med Premier Leagues bottenstrid, där man starkt förbättrat prognosen på sistone. Svårt att kräva samma glöd här och då kan Notts County, topplag i League Two, absolut slå till.

Vår Kupong och Bomben Tips – Antal Mål som Hockeylagen Gör Ikväll

Ettkrysstvå expert har suttit länge och jobbat på en bra radförslag för Bomben idag. Efter alla om och men lämnar vi in en kupong på totalt 72 rader till Svenska Spel. Nedan hittar du våra tips idag.

  • Birmingham        2 – Huddersfield       12
  • Rochdale              012 – Millwall                 23
  • Swansea              13 – Notts County      012